Bel mij terug

Uw gegevens zijn succesvol naar ons verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

De beste pizza’s komen uit Napels. Lang geleden vroeg koning Umberto I van Italië aan pizzabakker Raffaele Esposito uit Napels om voor hem en zijn vrouw Margaretha zijn specialiteiten te bereiden. Esposito bedacht een pizza met tomatensaus, mozzarella en basilicum, de kleuren van de Italiaanse vlag. De pizza smaakte zo goed dat deze pizza Margherita werd genoemd.  

Nazaten van Raffaele Esposito zijn broer en zus Marco en Lina Esposito uit Napels. Zij vestigden zich met hun familiebedrijf in 1979 in Winschoten. Aan de Bosstraat 1a runnen ze de gastvrije pizzeria O ‘Sole Mio en daar bereiden ze authentieke Italiaanse pizza’s, pasta’s en vlees- en visgerechten.

Maak snel een leuke selfie

Vanaf het nieuwbouwproject Klavertje 4 aan de Grachtstraat ligt O ‘Sole Mio op loopafstand. En voor een nadere kennismaking met dit Italiaanse restaurant is samen met ontwikkelaar Rizoem uit Groningen een ludieke actie opgezet. Degene met de leukste selfie bij het bouwbord aan de Grachtstraat of op een andere treffende locatie wint een ‘pizza voor twee’ bij O ‘Sole Mio. Stuur uiterlijk 23 juli een leuke, scherpe foto naar alexander.wenker@rizoem.nl en maak kans op deze leuke prijs. In augustus wordt de prijswinnaar bekend gemaakt.

Verdere voorwaarden voor deze actie leest u op de Facebook-pagina van Klavertje 4.

Dat de woningmarkt ook in Winschoten weer in de lift zit, bewijst het project Klavertje 4. Binnen 4 weken na start verkoop zijn al 3 van de 4 woningen onder optie.


Geplaatst: 7 juli 2017
Laatst gewijzigd: 7 juli 2017
 
Rizoem is aangesloten bij GroningenWoont. Dit is een samenwerking van projectontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties en makelaars uit Groningen met als doel het nieuwbouwwonen in Groningen onder de aandacht te brengen. Bezoek GroningenWoont via www.groningenwoont.nl