Bel mij terug

Uw gegevens zijn succesvol naar ons verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Marathon New York: rennen omdat het zieke kind beter verdient.

Het is vakantieperiode maar bij Rizoem zitten we niet stil: later dit jaar gaan we een sportieve prestatie leveren en daar moet volop voor getraind worden. Graag vragen we jullie aandacht voor het volgende.

Wij, Jolanda ten Seldam, Robert Kuiper en Alexander Wenker, gaan in november van dit jaar de marathon van New York lopen. Voor ons alle drie is het de eerste keer dat we deze sportieve uitdaging aangaan. We doen dit om zoveel mogelijk geld - 15.000 euro! - op te halen voor de Vrienden van het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen. Een bedrag dat volledig ten goede komt aan dit mooie doel, want de reis- en verblijfskosten en het startgeld voor de marathon nemen wij voor onze eigen rekening. 

Waarom willen we 42,195 km lopen?

Jolanda en Robert: “Vorige week waren wij met onze jongste dochter in het UMCG voor een cataractoperatie. ’s Ochtends vroeg aanwezig en in de middag weer naar huis. Voor ons drieën erg spannend, maar natuurlijk in schril contrast met de situatie van de kinderen die iets verderop in het Beatrix Kinderziekenhuis liggen. Zij hebben soms niet de mogelijkheid om als gezin bij elkaar te zijn. Juist voor deze kinderen willen wij heel hard lopen en veel geld ophalen.”

Ook Alexander heeft zijn eigen drijfveer. “Mijn neefje Mathijn is mijn boegbeeld voor het goede doel. Hij lag voor een hartoperatie 100 dagen op de intensive en medium care in Groningen in het ziekenhuis. Een kind zo lang in het ziekenhuis trekt een enorme wissel op het gezin!”. 

Het zijn deze ervaringen die ons hebben doen besluiten om in actie te komen om een familiekamer voor een ziek kind, zijn ouders, broertjes en zusjes mogelijk te maken, zodat zij dicht bij elkaar kunnen zijn in moeilijke perioden. Daarom lopen we samen voor de Vrienden van het Beatrix Kinderziekenhuis de Marathon van New York. Voor ons als ontwikkelaars en bouwers die dagelijks met huisvesting bezig zijn, is dit een prachtige gelegenheid om ons in te zetten voor deze jonge patiëntjes en hun familie.

Met 15.000 euro over de eindstreep

We willen graag 15.000 euro ophalen met het lopen van de marathon. Dat is heel veel geld, maar de eerste 5.000 euro is al binnen! Om ook die laatste tienduizend vol te maken, zou het mooi zijn als jullie ook een duit in het zakje willen doen en onze kilometers willen sponsoren. Alle donaties komen rechtstreeks ten goede aan de familiekamer voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Sponsoren gaat heel eenvoudig: via onze website rizoemrent.nl kun je online onze marathon-actie voor het Beatrix Kinderziekenhuis steunen. Op onze website nemen wij dan het logo van jullie bedrijf op. En natuurlijk zullen we in onze uitingen op sociale media jullie bedrijf vermelden.

Het zieke kind verdient een fijne familiekamer

Dragen jullie de patiëntjes - en natuurlijk hun familie - van het Beatrix Kinderziekenhuis net als wij een warm hart toe? Dan zouden we het heel fijn vinden als jullie een donatie willen doen! Elk bedrag draagt bij om die gewenste familiekamer in het Kinderziekenhuis te kunnen realiseren. Kijk daarom nog voor de bouwvak begint op www.rizoemrent.nl!* 

Bij voorbaat dank en hartelijke groet,

 

Jolanda, Robert en Alexander


Geplaatst: 2 augustus 2017
Laatst gewijzigd: 2 augustus 2017
 
Rizoem is aangesloten bij GroningenWoont. Dit is een samenwerking van projectontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties en makelaars uit Groningen met als doel het nieuwbouwwonen in Groningen onder de aandacht te brengen. Bezoek GroningenWoont via www.groningenwoont.nl