Bel mij terug

Uw gegevens zijn succesvol naar ons verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Als junior projectontwikkelaar heb je een ondersteunende functie maar wel met een hoge mate van zelfstandigheid. Je werkt aan klant-, ruimtelijke – en financiële processen. Vanaf het eerste idee, concept, ontwikkeling tot uitvoering en oplevering.

Wij zoeken iemand op HBO/WO niveau, ervaring op het gebied van projectontwikkeling is een pré. We vinden het echter belangrijker dat je goede communicatieve en analytische vaardigheden hebt.

Rizoem is actief, innovatief en pro-actief dat verwachten we ook van jou. Je komt direct bij ons in dienst, in eerste instantie met een jaarcontract, maar met uitzicht op een langer dienstverband. Over je arbeidsvoorwaarden gaan we graag met je in gesprek.

Deze vacaturetekst zegt natuurlijk lang niet alles. Neem voor meer informatie contact op met onze projectontwikkelaars: Jannet Voorn (06 5548 7449) of Alexander Wenker (06 2049 9309).

Het direct insturen van je CV kan natuurlijk ook. Stuur je mail en korte motivatie naar info@rizoem.nl, doe dat vóór 12 juli 2017.

 


Geplaatst: 26 juni 2017
Laatst gewijzigd: 31 juli 2017
 
Rizoem is aangesloten bij GroningenWoont. Dit is een samenwerking van projectontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties en makelaars uit Groningen met als doel het nieuwbouwwonen in Groningen onder de aandacht te brengen. Bezoek GroningenWoont via www.groningenwoont.nl