Bel mij terug

Uw gegevens zijn succesvol naar ons verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aangenaam voorjaarsweer, goed bezochte winkelstraten en een vrolijk winkelend publiek zorgden voor een succesvolle flyeractie voor het woningbouwproject Klavertje 4 in Winschoten. Vanaf 11.00 uur maakten Demian en Alexander namens Rizoem de mensen op straat enthousiast voor de ruime en complete tweekappers aan de Grachtstraat. Ook Jan Legters van Legters & Partners ging met een stapel flyers op pad. Drie grote slaapkamers, de grote zolder, de gunstige ligging bij het station en het centrum en de aantrekkelijke prijs was voor een grote groep reden om zich te verdiepen in de stijlvolle woningen.

De huizen van Klavertje 4 worden gebouwd op het terrein van de voormalige melkfabriek OZMI. Ook dat riep bij menigeen herinneringen op. Een ludieke actie was deze ochtend dat de 50 eerste belangstellenden een bon kregen voor een gratis pak melk. Daarmee wordt een knipoog naar de geschiedenis van deze woonplek gemaakt. Supermarkt AH aan de Beertsterweg in Winschoten wilde graag aan deze actie meewerken en bood ook de mogelijkheid om een aantal flyers in de winkel achter te laten. 

Op de locatie aan de Grachtstraat is het bouwbord geplaatst. Bij een succesvolle verkoop streeft Rizoem er naar om eind 2017 met de bouw te starten. Belangstellenden kunnen zich melden bij Bruins Verheek Makelaars (0597-415 500) in Winschoten.


Geplaatst: 13 juni 2017
Laatst gewijzigd: 13 juni 2017
 
Rizoem is aangesloten bij GroningenWoont. Dit is een samenwerking van projectontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties en makelaars uit Groningen met als doel het nieuwbouwwonen in Groningen onder de aandacht te brengen. Bezoek GroningenWoont via www.groningenwoont.nl