Bel mij terug

Uw gegevens zijn succesvol naar ons verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Donderdag 20 mei 2017 zijn we van start gegaan met de verkoop van het project De Creek, in Heerenveen.

Op 13 mei 2017 is de voorinschrijving van De Creek gestart en hebben de eerste belanghebbenden zich gemeld. De voorinschrijvers hebben een voorlopige optie toegewezen gekregen omdat zij zich als eerste hebben ingeschreven voor het project.

Heb je de start verkoop gemist? Dat is geen probleem. Via de volgende link: https://transfer.realworks.nl/5cazl0AbL3 kun je de verkoopdocumentatie downloaden. De documentatie is inclusief brochure, prijslijst en inschrijfformulier. Je kunt deze informatie natuurlijk ook ophalen op het kantoor van Makelaardij Hoekstra aan de Nieuwstraat 29 in Heerenveen.

Je kunt nog kans maken op jouw favoriete bouwnummer door het bijgevoegde inschrijfformulier uiterlijk vrijdag 1 september 12:00 uur in te leveren. Inleveren kan per post of e-mail (heerenveen@makelaardijhoekstra.nl). Hoe meer bouwnummers je invult, hoe groter de kans op uiteindelijke toewijzing. 

Op maandag 3 september hoor je of we je een optie kunnen verstrekken.


Geplaatst: 31 juli 2017
Laatst gewijzigd: 31 juli 2017
 
Rizoem is aangesloten bij GroningenWoont. Dit is een samenwerking van projectontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties en makelaars uit Groningen met als doel het nieuwbouwwonen in Groningen onder de aandacht te brengen. Bezoek GroningenWoont via www.groningenwoont.nl