OOK INTERESSANT

Wij verbinden mensen, ideeën, ambities, gebouwen en geld. Doel? Samen de wereld een beetje mooier maken door plekken te creëren waar mensen graag zijn. Maar wij zijn niet de enigen die er zo over denken. De wereld zit vol met geïnspireerde mensen en goede ideeën! Ook inspiratie opdoen? Klik gerust eens op onderstaande links.

Wijkvernieuwing de Hoogte

‘Gooi eens een balletje op over de Bedumerweg’ was het motto. De groenstroken van de Bedumerweg stonden afgelopen zaterdag vol met minigolfbanen.

Lees meer

Belevingsonderzoek Centrum Zeist

In 2015 heeft de gemeente Zeist de centrumvisie ‘Beleef Zeist – Groen, Gezond en Gastvrij’ vastgesteld, zodat het centrum van Zeist ook in de toekomst een aantrekkelijk winkelgebied blijft.

Lees meer

65 ‘mienskip’ op één lijn te krijgen

Gemeente Súdwest-Fryslân is na de gemeentelijke herindeling de grootste gemeente van Nederland geworden. We gingen de uitdaging aan om het beleid van alle 65 ‘mienskip’ op één lijn te krijgen.

Lees meer

Programma Onderwijshuisvesting Aardbevingsgebied

Op deze stralende herfstdag is het kindcentrum in Middelstum officieel en feestelijk geopend.

Lees meer
1 2 3 5

Óns inspireren mag natuurlijk ook! Een interessant artikel gelezen? Een goed project ontdekt? Deel het met ons. Dan zetten wij het op onze website en delen we het met ons netwerk. Samen goede ideeën delen, is samen de wereld een beetje mooier maken!