Bezoekadres

Suikerlaan 23A
9743 DA Groningen

Postadres

Suikerlaan 23A
9743 DA Groningen

Neem contact op

050 230 81 37
info@rizoem.nl

Digitaal factureren

Parkeren

Parkeren op het Suikerunie terrein is gratis.

KvK 55167926
BTW nr. 8515.92.946050 

Routebeschrijving

 

AUTO

Vanaf Ring West (N370), neem je afslag 17 – Hoogkerk (Hoendiep): bij de zuidelijke rotonde rijd je het Suikerterrein op. Volg de asfaltweg en rijd door richting de voormalige suikerfabriek. Vervolg de weg aan de linkerzijde van de voormalige suikerfabriek tot het parkeerterrein aan de andere kant van de fabriek. Vanaf het parkeerterrein zie je de oude fabrieksschoorsteen en als je goed kijkt nabij de schoorsteen ook de grote R op het dak van het kantoor van Rizoem.

 

FIETS 

Vanaf de stad ga je richting Hoendiep. Aan het einde van het Hoendiep fiets je over het spoor, en onder het viaduct rechtdoor. Neem de 1e afslag links (na de McDonalds), fiets de Energieweg op. Fiets rechtdoor, tot je bij de stalen bruggen over het water bent. Fiets over de fietsbrug en dan zie je daarna meteen aan de linkerkant de 6 houten kantoren (nrs. 23 t/m 23E), een daarvan is die van Rizoem (nr. 29A).

 

OV

Pak vanaf het Centraal Station buslijn 8 (richting P+R Hoogkerk) of buslijn 39 (richting Surhuisterveen). Stap uit bij de halte Atoomweg. Loop vervolgens langs het tankstation richting het water (Hoendiep), loop in westelijke richting, aan de linkerzijde zie je het Suikerterrein aan de andere zijde van het Hoendiep. Loop door tot de stalen bruggen, steek de loopbrug over en dan zie je daarna meteen aan de linkerkant de 6 houten kantoren (nrs. 23 t/m 23E), een daarvan is die van Rizoem (nr. 29A).