Nieuws / Netwerklunch Rizoem – Studio Ruigrok
Netwerklunch aan tafel

Netwerklunch Rizoem – Studio Ruigrok

Coronatijd had een grote sociale impact op Rizoem. Daarom vonden we het hoog tijd voor een netwerklunch. Lees hier hoe we die hebben ingevuld.

Herold Ruigrok (Studio Ruigrok) en Alexander Wenker spraken tijdens Coronatijd over kennisuitwisseling binnen je netwerk. Het was een tijd waarin we elkaar minder troffen, we praatten via schermen en hoe mooi zou het zijn om in levende lijve eens met elkaar over vakgerelateerde zaken te spreken. Door verscherpte maatregelen kwam het er tot 2 keer toe niet van, maar wat in het vat zit verzuurt niet. Op 29 september meldden zich 10 gasten zich in het kantoor van Rizoem voor een netwerklunch. We verdeelden ons in 3 groepjes, twee op het kantoor van Rizoem en een groepje kon bij de gastvrije buren van De Unie Architecten terecht. 

Vooraf waren een aantal stellingen opgesteld en per groepje volgde daarop een interessante en verhelderende discussie. Herold en Alexander traden elk als gespreksleider op. Het mooie was dat vanuit verschillende bloedgroepen waardevol werd bijgedragen. Al met al een boeiende manier van ontmoeten. Met als conclusie dat het beslist de moeite van herhalen (op een andere plek) waard is.

 

brainstorm kaarten