OOK INTERESSANT

Wij verbinden mensen, ideeën, ambities, gebouwen en geld. Doel? Samen de wereld een beetje mooier maken door plekken te creëren waar mensen graag zijn. Maar wij zijn niet de enigen die er zo over denken. De wereld zit vol met geïnspireerde mensen en goede ideeën! Ook inspiratie opdoen? Klik gerust eens op onderstaande links.

Bewoners zijn niet alleen consument, maar ook producent

Samen met de bewoners en bouwteam hebben we feestelijk de oplevering van de 21 Singelwoningen en 10 Kade-, Park- en Poortwoningen in De Nieuwe Linie gevierd!

Lees meer

De Cubestee is er klaar voor

Duurzaam, aardbevingsbestendig, makkelijk te bouwen, tijdelijk, definitief, individuele invulling, relatief goedkoop, flexibel inzetbaar en nog mooi om te zien ook! Dit zijn geen loze kreten; dit is de Cubestee! En de Cubestee heeft nog veel meer te bieden. Oftewel: hoe een Gronings product antwoord geeft op de toekomst.

Lees meer

Woonunits voor internationale studenten op Suikerunieterrein

Op het voormalige Suikerunieterrein in Groningen komen in oktober 249 tijdelijke woonunits voor internationale studenten beschikbaar. Groningen wordt steeds populairder onder studenten uit het buitenland.

Lees meer

Groningers openen ambassade in Leeuwarden

Groningen opent dit najaar een culturele ambassade in de Culturele Hoofdstad. Het gaat om een drijvende kunstexpositie in kubussen op de Zuiderstadsgracht.

Lees meer

Óns inspireren mag natuurlijk ook! Een interessant artikel gelezen? Een goed project ontdekt? Deel het met ons. Dan zetten wij het op onze website en delen we het met ons netwerk. Samen goede ideeën delen, is samen de wereld een beetje mooier maken!