OOK INTERESSANT

Wij verbinden mensen, ideeën, ambities, gebouwen en geld. Doel? Samen de wereld een beetje mooier maken door plekken te creëren waar mensen graag zijn. Maar wij zijn niet de enigen die er zo over denken. De wereld zit vol met geïnspireerde mensen en goede ideeën! Ook inspiratie opdoen? Klik gerust eens op onderstaande links.

43 Cubestee-flexwoningen zijn opgeleverd!

Woensdag 12 juni zijn in het stadsdeel Tongelre (Eindhoven) aan de Quinten Matsyslaan 43 Cubestee-flexwoningen opgeleverd. Dat gebeurde op feestelijke wijze onder het toeziend oog van bewoners, betrokken partijen en omwonenden. De Cubestee-woningen zijn voor Eindhoven een oplossing voor mensen met woonurgentie en starters.

Lees meer

Studiereis naar Santiago

Zeven ondernemende studenten van de Academie van Bouwkunst Groningen zijn op studiereis geweest naar Santiago (Chili).

Lees meer

It giet oan!

It giet oan! De Roode Boer gaat er komen. We hebben ons eigenzinnige Friese project succesvol uitontwikkeld.

Lees meer

Feestelijke handeling Project De Creek

De bouw van de 21 woningen De Creek- Skoatterwâld ligt op koers. De begane grond vloeren zijn gereed en de eerst zijwanden kunnen geplaatst worden. Reden om een feestje te vieren!

Lees meer

Óns inspireren mag natuurlijk ook! Een interessant artikel gelezen? Een goed project ontdekt? Deel het met ons. Dan zetten wij het op onze website en delen we het met ons netwerk. Samen goede ideeën delen, is samen de wereld een beetje mooier maken!