Rizoem medewerker Koen

KOEN

Na het volgen van de opleiding Bouwmanagement en Vastgoed Beheer aan de TU Delft heb ik bij verschillende architectenbureaus in de Randstad gewerkt als projectmanager. De werkzaamheden hadden hoofdzakelijk betrekking op grootschalige projecten. Vervolgens maakte ik de stap tot zelfstandig projectmanager. Zo ben ik met Rizoem betrokken bij uiteenlopende projecten. Ik vind mijn werk in realiseren en herbestemmen, maar ook in interim werkzaamheden als projectleider.

 

Ik werk graag in een inspirerende omgeving met enthousiaste collega’s. Door samen te werken met hen bereik ik namelijk een zo optimaal mogelijk resultaat.

 

Het liefst begeleid ik opdrachtgevers bij de zoektocht naar de optimale invulling van hun huisvestingsbehoefte en geef ik concrete invulling aan een bouwopgave vanaf initiatief tot en met oplevering. Ik houd van projecten waarbij grote transformaties plaatsvinden, zoals bouwwerken met een historische betekenis. Het is fijn om te zien dat deze weer voor vele jaren een wezenlijke betekenis hebben voor haar gebruikers en omgeving.